Wednesday, June 1, 2011

Penangan Nora Elena

bismIllah...



Lokasi: Ruang tamu (depan tv)
Masa: Time Nora Elena baru start
Tarikh: Semalam (31 Jun)



Aku: Eee handsome kan Aaron Aziz ni bang? Kalau dia pakai uniform navy yang putih tu mesti marveles!

Laki aku: Takkk.. Tak handsome la.


Pastu kuar lak muka Siti Saleha (ni time mula-mula citer start.. kan sorang-sorang pelakon kuar tu...)


Laki aku: Haaaa cantik kan Nora Elena ni??? hehehe... (sambil jeling-jeling aku)

Aku: Elehhhh... *muka takde perasaan*

Laki aku: Hihihihi... (gelak-gelak plakk)


Pastu kuar muka si Eid plak (apa nama betul dia eh?)


Aku: Haaa bang... Eid ni pun hensem kan. Dia ni kalau pakai baju uniform memang hensem la... rase pernah nampak dia berlakon jadi polis ke ape... tough giler badan dia... uuuu best!

Laki aku: Tak... Tak hensem... Abang lagi hensem!




Pastu citer start terus tak layan aku.

Aku ni kalau bukan sebab laki aku layan TV3, memang aku tak tengok pun citer ni kot?

Tapi not bad la... layannnnn... hehehehe

Nasib baik hero hensem and heroin cantik and lawo. :D


Aku suka tgk Seth lepas kahwin... before ni memang aku tak suka sangat
(ngaco tunang orang)




Serius dia comel :)


Layan gitu-gitu jela... takde la sampai menggelupur kalau terlepas citer ni sebab kena teman kakak kandung sendiri ke Ipoh *jeling-jeling Nini*

Daaaaa


alhamdulIllah...

6 comments:

Siti NurJ3nab said...

hahha masing cemburu lah klu sorang kata cantik sorang lagi kata badan tough.. ;))

wifenavy said...

ha ha.. elok la.. Mat NaVy ni memang perasan handsome.. dan akan pilih pasangan yang perasan LaWa.. he he (aku ke tu??!!)

Ryehanna said...

To Siti NurJ3nab: hehehhe... saje gurau2...

To Wifenavy: HAHAHAHA... yerla.. akak la tu... ekekeke... mmg selalu perasan hensem pun! :P

AJ The Mommy said...

semua orang cakap pasal nora elena. stress! *sbb sampai umah dah malam* hahaha dang!

Ryehanna said...

To AJ the Mommy: Laaa yeke... hehe... xpe, leh tgk kat tonton.com.my kalau nak... :P

blog-tips-kurus said...

waaaaaahhh! TAJUK sama la.. :-)