Sunday, June 5, 2011

Our 1st anniversary

bismIllah...


Yes, today is the 5th of June!

Last year, pada tarikh ini aku akad nikah (lepas Asar actually)

So dah setahun menjadi isteri orang!

Wahhhhh... as cliche as it may sound, how time flies!



After a year, we are still happily married (with occasional annoyance) and we already have one little soldier! Syukur alhamdulIllah...

Gambar semalam...
Lepas Razin mandi petang


We have a long way to go, dear husband... Moga-moga di hari mendatang we'll grow more matured and wise... And of course, with a string of kids :D Insya Allah...


Pagi ni aku maleh nak bangun awal-awal. Masak breakfast? Ahh maleh. Penat. Semalam Razin susah nak tido. So pagi ni hubby beli nasi lemak kat kedai je... Then dia mengemas stor kat bawah.

Aku?

Guling-guling atas katil ngan Razin sampai kul 10.30 pagi. Kul 11 baru mandi. har har har... Mentang-mentang hari Ahad kan... ni jela hari nak balun bangun lambat. Dahle semalam public holiday tapi kena kerja so balas dendam skett.

Err... Razin pun kul 11 lebih baru mandi. kuikuikui...

Hadiah anniversary ape?

Aku dah beranakkan Razin tu kira hadiah la tu kan? ekekeke...

Actually, mula-mula nak buat seprais kek tapi terpaksa cancel cos kedai kek tak buat delivery so tak jadi... Tengok le malam kang... makan kat mana-mane ke...

Hubby bagi ape? Setakat tengah hari ni takde ape-ape lagi... tapi pepagi dah wish kat FB (walaupun tak mention cos xreti gamaknye padahal dah ajar :P)

Alah tak kisah sangat pun sebenarnya... :)

Hubby busy mengemas stor bawah tangga pagi tadi.

Now tengah godek-godek kat atas buat ape tak tau.

Ok, aku dengar bunyi tv... So dia on kan tv yang dah lama terkangkang kat bilik la tu... oh best! ada tv dah bilik tidurku! Leh layan dvd atas katil... hihihihi... (pantang seratus hari tak abis lagi wei)

Ermmm malam esok ade bbq kat navy base yang aku kena pergi (teman suami)

AMENDE AKU NAK PAKAI NI????

Baju kurung or kebaya.

Sah-sah le pakai baju kurung.... baju kebaya sumer dah tak muat

Eh ok la.

Nak layan chatting ngan mamat navy yang mencari teman untuk bbq malam esok. Hahaha... (susah eh takde awek? :P)

Sape yang free eh?

Nini dah sah-sah takmo cos dia tak berapa minat ngan mamat-mamat tentera ni :P

eh ok la...

Tu je update kali ni.

Doakan perkahwinan kami bahagia, berkekalan dan sentiasa diberkati Allah...



Salam...



alhamdulIllah...

12 comments:

~LeeyanaRadhi~ said...

happy anniversary babe...We celebr8 it on da same date every year..yeahhhh!!!..huhuh..

PakMail said...

Happy Anniversary untuk Ryehanna dan suami. Semoga kekal bahagia ke anak cucu.

Gaduh sikit2 tu perkara biasa.

Ryehanna said...

To LeeyanaRadhi: Thanks beb.. hehehe...


To PakMail: Thanks Pak Mail. hehe.. insya Allah...

bArdbOO said...

happy anniversary!! sy punya minggu depan plak..hehe..

dh lama x tinggal komen kat sini...razin pon dh nmpk lain.. =)

Lynn Nasir said...

happy anniversary babe!

Mamamya said...

happy anniversary...semoga akan terus happy n bahagia hingga ke akhir hayat...amin.:D

[DnaZz] said...

hhpy anny dear :)

Ryehanna said...

To Bardboo: Thanks! weh selamat berpantang.. lame tak update ek? :P

To Lynn Nasir: Thanks!

To Mamamya: Thank u! aminnnn...

To Dnazz: Thanks iza! :)

amal said...

weee tahniah! happy anniversary :)

Ryehana said...

thanks amal.. :)

ELLY said...

Hi congrats!...anniversary kita sama la ;)

Ryehanna said...

hihii... thanks elly!
biase la kan.. ramai yg anni same date cos cuti sekolah :D