Friday, January 6, 2012

Iklan: Baby Art products!

bismIllah...


***Sticky Entry: Pls roll down for new entry :)


Semalam order Baby Art aku dah sampai. Excited gile... hahaha... actually, dari duluuuuuu lagi mau beli tapi tak jumpa yang murah-murah :P

So kali ni saje ar nak share kat blog kot-kot ade yang berkenan? hehe...

Yang panjang tu ialah 1st Year Print Frame
Satu aku dah chop untuk Razin kalau tak banyak permintaan.
Seriously this stuff is so cool... ^___^

1st Year Print Frame
Retail: RM179.90

**RM160 only



Magic Box
Very the fofular... sebab easy to use!

Retail: RM59.90

***RM50 only!

(Selling fast. No booking pls)



Sculpture Kit
Retail: RM89.90

***RM75 only




Double Print Frame (hand & foot)
Retail: RM149.90
Available color: White, Taupe & Natural

***RM130 only


Sculpture Frame Kit Deluxe
Retail: RM119.90
Available color: Natural, Taupe

***RM105 only



Window 3D Print Deluxe
Retail: RM149.90

***RM130 only



Semua harga yang ditulis tak campur postage lagi yer.

However....

ALL purchase above RM100 entitled free shipping (within Peninsular Malaysia only)... tapi shipping yang paling ekonomi la yer. But ada tracking jangan risau :P .. sebab barang-barang ni agak berat jugak... huhu...

And kalau banyak beli, ada free gift (above RM200).

Semua ni ready stock. Grab while they last! =D

Sila contact saya di 012 5280858 (whatsapp/sms kalau call xberangkat) or email me at sakura_anna AT hotmail DOT com

Or you can always check out my FB page.

Nak discount lagi??? Blog about this entry or about Mama Panda and you can get RM30 off from your purchase IF I found the entry to be worth rewarded. Dateline sampai 6th Jan. Kalau bukan purchase kali ni, next purchase leh dapat rebate RM30 tu. More items coming soon... heheheh...

Rebate RM30 tu only valid kalau beli barang lebih dari 2 items. Thanks!


p/s: Offer valid for this batch punyer items only... limited stock.

Salam sayang,


alhamdulIllah...

2 comments:

Mr PenyuBiru said...

apasal masa anak aku baru lahir,seme ni ko tak jual hah? hehe...

p/s : dah makin jarang aku komen kat blog,baca thru google reader jer. moga keputusan ko benti keje dan jalankan bisnes sepenuh masa adalah keputusan terbaik. moga berjaya.lepas ni jadi org johor plak la ko yer.

Ryehanna said...

masa anak aku br lahir pn aku xde benda2 ni... tu yg xsabo nk beranak lg ni.. ehehehe...

Well... thanks a lot for the good wishes! insya Allah... :D