Wednesday, January 4, 2012

Yeay! Tempahan dah siap!

bismIllah...


Haaa...

Ape yang ku tempah?

Cer teka... cer teka...

Well takpela takmo teka... memang nak habo pun kalo idak takdela nulih kat blog...hihi...

Tempahan bisnes kad dah siap!

Poyo jer... tapi benda ni perlu tau (bagi aku la)... hehehehe...

Front view...
Simple and sweet. Ok la...
Walaupun aku bukanlah peminat pink sangat, tapi aku rasa ok je.. nampak sweet walaupun aku ni sebenarnya ganas. muahahaha...




Ni lak back view.



Suke gile!! *beams*

Thanks a lot to orang yang men'design'nya iaitu Mr Topotato. Mekasih bebanyak cos sudi melayan karenah aku yang macam-macam ni... hehe...

Actually people yang amik tempahan ni ade sediakan their own designers to help tapi aku lebih selesa cari kengkawan je.. lagipun charge nyer lain... takut aku kalau termahal kang mampuih... pehtu banyak lak terms and conditionnya.. maleh ar... cari kengkawan blogger je la... walaupun tak pernah berjumpa tapi sebab kenal la jugak di alam maya ni kan. :P

So sesape mau khidmat men'design' leh la contact mr topo ni di twitternya @topotato or kat blog dia (www.topotato.com/www.cisdel.com)

Sangat puas hati cos aku bukan jenis nak kartun banyak-banyak kat kad or kerawang banyak-banyak... serabut bagiku... :P

Okeh. Settle dah satu benda...


Ni nak iklan sikit, sape mau beli cd dengan harga pakej beserta free gift, rajin-rajin la jenguk www.mamapanda.com tu. Aku mau bagi free leg warmer and Tommee Tippee's finger toothbrush kalau beli cd-cd tu.

Ape-ape hal contact I yer...

Wassalam...


p/s: Next week hubby dah kena dok Johor!!! T_______T



alhamdulIllah...

2 comments:

amal said...

suweetttt! suka.. memang simple tapi cute. sesuaila dgn bisnes barang baby ehe.. nak kad satu bulehhh? ekekeke

Ryehanna said...

wakakaka...

excited je ade bizz kad :P

boleh2... expect one of them to reach u masa i pos cd2 tu nnt :P