Thursday, January 19, 2012

Of a trip and money

bismIllah...


Memula Mak aku gitau tak jadi pergi trip tu, then semalam called kata jadi pulak. Maka, weekend ni aku akan away... ikut Mak punyer rombongan berjalan...

Mood dah agak down nak berjalan ni cos several things that happened since early this week. Haihhh...

I feel so unappreciated.

I am unhappy.

Then, mood nak berjalan pun takde sangat cos limited budget. I have money at hand, tapi... I have lots and lots of things to do with it! Nak restock barang, nak amik barang... wawawa... ni yang rasa cam nak wat loan je nih... ade sapa-sapa berminat jadi sleeping partner? heheh...

Eh lupe plak...

Aku ada main kutu daaa... next Feb aku nyer giliran. Oklah kot... mungkin dapat menampung sikit-sikit... Main tak banyak pun... RM200 sorang untuk sebulan.. Main 6 orang. So nanti dapat le RM1K tak campur duit sendiri. hihi... Main pun sesama kawan FB yang kenal di FB tapi tak nah jumpa. Kang main duit banyak-banyak sangat takut jadi perkara tidak diingini plak.. =P

Hmmm...

Kepala otak aku agak ting tong sebenarnya ni...

Mood adalah malas malas dan malas...

Aku malas nak packing untuk pergi trip... nak kena pack baju-baju Razin lagi... aihh maleh sungguh la...

Ni entry orang malas.

Kthanksbai.



alhamdulIllah...

3 comments:

iizla said...

wahh bestnya nak gi rombongan. ke mana tuh?

Ryehanna said...

ke langkawi... hehehe

shezz said...

Sya nk jadi sleeping partner..tapi sya pon xde duit...haha...macam best je tgk kak ana bisnes...
kalau dah ada duit nnt nk join bleh? berminat sgt ni. =)