Monday, May 28, 2012

Of being positive and Ergos for sale

bismIllah...



Err... from previous entry macam banyak sangat negativity. So now aku nak positif-positif kan diri.

Razin buat perangai maybe sebab baru balik rumah di Johor ni... masih ade rasa 'lain' gamaknye. Maka bersabar jelah...

Aku bersyukur hubby ade tolong-tolong... kalau tak. lagi tension la wehhh!

Cam arini, he cooked dinner. Walaupun sebenarnya guna balik ape yang aku masak time lunch (ayam goreng + sup sayur), tukar jadi ayam masak merah and buat sotong goreng tepung. hehe...

Aku masak simple-simple je. Sebab tu tak penah update gambo kat blog! Malu mak! HAHAHAHA!

Oklah, sekarang ni tengah cuba nak ceria-ceriakan diri.

Kena senyum selalu! Weeee....

Anyway, ni nak update sikit tentang ready stock Ergobaby carriers.

Ada 3 ketul semuanya (memang jarang ade banyak except Boba) cos Ergo banyak jenis sangat...



1. Ergobaby Organic: River Rock Green.
Yang ni harganya RM470 termasuk poslaju.
2x payment plan accepted.

Silalah beli cos material organic ni sedap sangat!
Lembut!




2. Ergobaby Original - Purple Mystic
Ni harganya RM420 termasuk poslaju.
Warna ni cantik sangat!
Plus, ni new version yang ada buckle baru tu.
Silalah beli... comel ok.
 Ni pun leh bayar 2x jugak. hehe...



3. Ergobaby Sport - Black

Harga: RM390 dah termasuk poslaju.

Recommended to those yang nak light carrier. Cos Sport ni memang light!
Pastu material dia lebih lembut dari Ergo Original. Macam Ergo Organic, tapi material ni bukan organic. Tapi tahap kelembutan sama!
Pastu macam berangin la jugak cos ade bukaan pada body dia (refer pic above).
Macam baby akan rasa berangin tu kat area tengkuk or belakang dia la (depends baby tinggi mana).

So mari lah beli!
hihihi...
Yang ni takleh bayar 2x cos less than RM400.
=)


 Kalau nak tanya lebih lanjut (which carrier suit your @ your baby best) silalah email.

Thanks!
Written By Ryehana
alhamdulIllah...

2 comments:

amal said...

hehe good2.. be positive sokmo! bila wani baca entry ana semalam wani bleh pahamla macamana ana rasa.. ape2pun kena banyak sabarla.. insyaallah things will be ok :)

Mama Panda said...

thanks wani...
tgg la shaheem dh leh jalan nnt, bertambah-tambah faham la wani dgn keadaan ana skrg. uhuhuhu...

but i believe, things will work out ok in the end insya Allah