Saturday, April 23, 2011

Baby & Daddy Moment Contest

bismIllah...


Salam, y'all!

Aku rase mcm dah lame giler kot tak buat entry join contest? Cos aku selalunye malehhh... But I was tagged by Pn Niza the other day, so aku rasa macam nak join la since gambonye pun ada. Baru bergambar siang tadi tu... saje suka-suka... hik hik..
Plus, I always LURVE any pictures of a father and child... :)

Tulis banyak tak guna, meh tengok gambar yang ku pertaruhkan.

I love this picture sebab gambar ni hubby and baby senyum
(baby tu tak tau la senyum ke bukan tapi kita assume dia senyum jela haha)

Gambar ni jugak diambil sejurus selepas hubby azankan baby...
Syahdu sangat time engar azan tu... aku siap nangis-nangis lagi.. huhu

Info sikit tentang baby (cos penganjur contest nak tau):
Nama: Muhammad Razin Dailamy bin Rostafar
Tarikh lahir: 11 March 2011

Gambar di atas diambil beberapa jam selepas baby lahir.
So, umur baby sekarang adalah 1 bulan lebih...
:)


Nak tengok rupa Razin berumur sebulan lebih?

Here they are...
(saje ar nak tempek gambar lebih cos baru amik arini.. hehehe)



Lain kan bila dah sebulan lebih?
Hihi...
Cayang busyuk Mak... :*

Contest ni dianjurkan oleh D'La Maya - One Stop Center

Aku nak tag:

1. Mama Rifqy
2. Mama Irfan
3. Mama A'ish

Cepat wat entry weh... 30th contest ends! huhu
(nak wat camne, aku pun kena tag lambat.. :P)

Salam...

alhamdulIllah...

10 comments:

bArdbOO said...

hehe..comel je razin.. =)

Jom Lawat: Blog Bardboo DAN Sweet Child
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

Ryehanna said...

hehehe... masehh...

xsbr nk tgg besar.. :P

yashygsempoi said...

weeee! masuk contest setelah lama bersara.. :P hahaha
semoga berjaya! pemes razin nanti.. maknya pon dah pemes.. hohoho

Ryehanna said...

femes la sgt yash oi... aku sesaje2 je

btw thanks eh

popeye said...

subhanallah... hensemnye ayah baby itu...

Ryehanna said...

eee perasannye popeye ni!!!

~daRLee ZuRiS~ said...

hye
thanks sudi join ye
best of luck!

Ryehanna said...

thanks, zuris!

akmar dean said...

comel baby tu. goodluck eh. :)

new post: http://sigadiscomel.blogspot.com/2011/04/macam-mana-nak-bagi-cornflakes-rasa.html

Ryehanna said...

thanks dear.. :)