Friday, April 8, 2011

Askarku

bismIllah....


Rindu kat suami daaa...

Ini adalah first sailing yang dia tak call aku langsung... heran gak... takde line langsung ke pun? hisy... btw, beliau sailing area Langkawi lagi kali ni... tapi kali ni tak turun. So, tak dapek la teman nak pesan ape-ape.. huhu

Boring-boring, so aku pun belek la gambar dia kat laptop. Ni laptop dia tp aku jarang dapat usya sangat... well, nak tergelak pun ada bila tengok gambar masa beliau bujang... kurus weh! beza gile ngan sekarang. hak hak hak..

Masa form 5. Hubby is the one in red circle.
Yep, belajo kat sekolah teknik di Bentong


Look at this!
Kurus giler...
haaa... ni masa training.. patut le kurus kan?
;p


Kurus jugak.
And hensem. Bluwekkkk :p
Actually, hensem cos pakai uniform putih ni kot? hehehe
Ohh aku memang suke tengok hubby pakai uniform navy yang putih ni.
Smart! :P


KD Seri Inderapura yang terbakar dulu...


Lagi gambar kapal tu terbakor...



Ni le kot rupe deme baris pagi-pagi?



Ehh?
Gambo awok pun ade juge? hehehe...
ni masa zaman student mechy btw... berzaman dah tu!


Masa dating ke Genting... naik skyway...
time ni nak exam ke ape tah. sempat lagi... :P



Masa tengok F1 tahun lepas.
time ni dah chubby dah

Gambar lame gak ni...
Dengan Odenk, otw nak pergi sword barrel kawan kahwin


Masa dok Perantau.
Merasa la aku masuk kabin pegawai kat kapal tu... dok lepak bilik Kak Farah (dalam pic) sementara nak tunggu main bowling kat Pernama... :P


Well, cukup la sikit-sikit. Isnin nanti baru hubby balik.
Isnin jugak nak bawak Razin ke klinik for his 1-month-old-jab
Today is the fourth Friday since his birth. So more or less, he's 1 month old today!
:)


That's all now.
Salam


alhamdulIllah...

2 comments:

HoneY said...

muka razin ikut abah dia..
tambah2 gambar hubby ana yang no 2 tu..

Ryehanna said...

haaaa.. mmg pun!
ikut muka hubby... huhu