Wednesday, April 6, 2011

Moody

bismIllah..


Actually, aku dah taip entry panjang2 tadi.. tapi lepas google balik isu yang aku taipkan tu, terus tak jadi nak publish. hmmm... kalau kurang ilmu, better jangan publish. :P

Hubby dah sailing today... minggu depan jumpa. Minggu depan gak Razin cukup sebulan. Kena ke klinik la untuk dicucuk. Hmm...

Moody dok umah.

Sedih and stress bila lapar.

Hubby balik sailing next week, nak balik Lumut. Lantak le belum abis pantang ke ape... Aku nak duduk umah aku gak. Lagipun, dok Beruas cam same je... aku leh buat sendiri bertungku etc tu insya Allah... (mode:merajuk)

I miss my hubby...

Time dia ada, asyik rasa annoyed jer... bila dah gi sailing, mula la rindu. Huh.

Btw, aku dah mula rasa tekanan seorang ibu baru.

Lapar + Ngantok = Sangat buat aku rasa nak mengamuk jer...

Tapi bila anak tidur, rasa sayang tu membuak-buak... lebih-lebih lagi bila tengok muka innocent dia tu...

I wouldn't trade you for the world, sayang...


alhamdulIllah...

1 comments:

deena awanis said...

tengok muka anak time tidur memang cair..^_^