Tuesday, April 26, 2011

Bersepah

bismIllah...



Keadaan selepas bergelut dengan Razin waktu nak mandikan dan pakaikan baju kat dia...
Kain batik on the right (hijau+hitam) adalah kain yang aku pakai waktu mandikan dia.
Then kena pancut ngan Razin...
Paham-paham jela anak lelaki, tak bagi warning ape terus kena...
Terkejut aku!
Walaupun dah banyak kali kena pancut, still terkejut. huhu

Bersepah kan?
Ni kalau dia bad mood, kalo mood dia ok, mmg xde nangis2...

10 comments:

cuna said...

hahaha...tu mesti pegi bergegas kasi upah kan? irfan pn gitu gak. lps mandi kena siapkn dia laju2. ketar kepala lutut dibuatnya bila nk siapkn dia time tgh ngamuk2 tu. kdg2 bg je upah dulu even seluar pn xsmpat pakai lg :P

Ryehanna said...

huhu tula..tp ana mesti nk siapkan dia abis2 br bg susu.. opah lak dok bising2 suh bg susu dl... kang suar xpkai, bj xpkai, kena kembung lak

mY smaLL BiZ said...

sy ada jual set tilam baby fully kekabu...
boleh la view blog sy : http://www.norainshakira.blogspot.com/

and make an order NOW....

Ryehanna said...

thanks..
mmg pkai tilam kekabu pn. buat sendiri lg..:)

mommie yuyu said...

hehe, comel je razin..kelam kabut mama dia bila razin buat hal..ini la pengalaman jadi mama kan..x sbrnye yuyu nak rasa semua ni

[DnaZz] said...

kngan mnis kita jga ank laki tu,ana :)

Mrs Shareeda said...

sama je pandangan gambar tu lepas mandikan zaim.. blm sempat pakai pampers dah pancut kat towel dia.. elok siap dah hensom berbedak bagai..uwek nak nenen.. haha.. lepas zaim tido baru la blh clearkan semua.. penat and kelamkabut tp tetap fun.. hehe

Ryehanna said...

To Mommie yuyu: Hehehe sabo sabo.. nnt dh kuar baby nanti merasa la.. kelam-kabut lintang pukang dibuatnye.. huhu

To Dnazz: Memang pun! baby boy suke mancut kan? hahaha

To Mrs Shareeda: hihihi... sume yg ada baby boy sume alami cmni ek... kalo xsempat nk pakaikan pampers mmg kena laaa :P

amal said...

kikkikii.. comey je razin. saje nak buat mak dia kelam kabut ehehe

Ryehanna said...

Memang suke cmtu.. huhu