Sunday, May 22, 2011

(SOLD)Iklan: Brand new Phillips Avent PES Bottles for sale

bismIllah...


Salam...

Tuan tanah nak jual botol Avent 2 bijik yang BARU dan tak pernah pakai pun.

Sebab?

Razin is not a fussy baby, dia ok je ngan mana-mana jenis botol. Botol susu 'storage' untuk EBM tu je ku bedal bagi Razin. Teat nyer lak yang Spectra 3 punyer (beli pam dapat 1 botol free sekali ngan puting)

So... dari dok simpan botol 'Made in England' mahal-mahal, baik jual kan? leh beli CD lagihehehe... Razin just pakai Tommee Tippee jer... nanti kalau dah masa untuk tukar botol, beli botol murah-murah je udah. Asalkan BPA free... bagus Razin, jimat duit mak. :P


Oh, aku ada citer bab botol susu ni kat blog Razin. Kebetulan order Avent Bottles ni lambat sampai, so aku bagi Razin pakai Tommee Tippee jer... since ok, so bila Avent bottles sampai, memang tak guna pun.


Ni kalau gambar kedai...
Tapi spesifikasinya macam dalam gambo tu ler...

-PES tau, bukan PP (PP murah sikit)
-honey colored tint
-260 ml/9 oz
-BPA free
-2 bottles!


Ni gambo dari henponku...


Puting pada botol ni adalah 'slow flow' untuk newborn.


FOR SALE:
RM75
INCLUDING POSTAGE (Poslaju).

Retail price is RM95


Berminat?
Or ada kawan-kawan baru bersalin yang mencari botol susu yang boleh minimise 'nipple confuse' di kalangan bayi?

Just comment and I'll get back to you.
Add me in Facebook- 'Nor Raihana Mohd Rashid'

Thanks!
:pandaGeli_36:


**Update:
Reserved for Mrs F.

SOLD



alhamdulIllah...

4 comments:

Farzlyna Mustafar said...

ana.. da ader yg book blom? akk nak..lom pakai lg kan?

Ryehanna said...

mmg belom pakai lg.akak nak ke? nnt sy PM kat FB

rAtu saLju™ said...

x tau nk komen gapo...lalla

Ryehanna said...

hahaha.. dah kena book dah pun. :P