Wednesday, December 8, 2010

3 series

bismIllah...


Someone is thirty years old today...

Happy birthday, dear husband!!

^__^


Dah 30 tahun... macam tak sangka... tua dah laki aku ni... hihi...


Walaupun kadang-kadang bila dilihat pada rupamu, tak macam orang umur 30 tahun, tapi ubanmu yang dah mula banyak itu adalah bukti yang dirimu bukan muda lagi...
hehehe...


Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dalam hidup ni.
Ana doakan jugak supaya keluarga yang baru kita bina ini bahagia dan sentiasa dilimpahi rahmat dari Allah s.w.t.
Amin.

.
.
.
.
.
.
.
Kita sudahi entry ini dengan gambar lama Mr CC masa student UTM
yang ku cilok dari FBnyer (kawan dia yang tag).

Aku tak tau la ni gambar kat mane and masa tahun bila...

Nyenyak betul tido pakai helmet.

Kehkehkeh...

When I asked him about it, he said that was because there were so many mosquitoes!
(nyamuk kan suke pergi kat telinga... kacau nak tido)

LOL.

Ntah ape-ape je laki aku ni... :P

jangan marah...


Yang masih muda,

alhamdulIllah...

10 comments:

ღ TeRU²bOzUღ said...

hahaha. ape kaitan pkai helmet dgn nyamuk? heee =D

Ryehanna said...

nyamuk hurung telinga... kacau dia tido... heehee

::alwaniamalini:: said...

hekhek.. bijak bijak.. semoga baby bijak cam daddy nnt ehehe..

happy birthday! ;)

mashee said...

lawak aah, tk penah dibuat org pkai helmet mase tdo..huhuh

Ryehanna said...

To Alwani Amalini: Hehe.. mr cc kata thanks...

To Mashee: dia sanggup pakai cos rimas nyamuk banyak kat telinga. LOL.

weh ko bile nak update blog? mcm lame xupdate je

Mr PenyuBiru said...

aik? rasa macam dah komen semalam.
hmm..

nampaknya kehidupan bujang laki ko lagi dasyat. tidur pakai helmet tak tahan tu.tak panas ke? hehe

mie said...

bagus idea ni..
tidur dengan helmet..
heheee

Ryehanna said...

To Mr Penyubiru: Hang xmandi... sebab tu komen xmo save. hehe...
well, laki aku kata xpanas pn. xterasa sgt cos lagi bengang nak tido xleh bila nyamuk hurung telinga. :P

To Mie: Boleh la cuba... jangan sampai kawan amik gmbr udah. hehe

Siska said...

hahaha...kelaka ahh...pakai helmet gantikan headfon ke...hihihi... awak i nak tw macam mana nak masukkan signature dalam blog. i dah penat bt tapi dah lupa.... i rasa u ada bt entri pasal signature...boleh kasi link kat blog i tak?heee....

Ryehanna said...

ok. already did.